LEVENSTHERAPEUT
In 2012 studeerde ik af als Levenstherapeut aan School of Life, opleidingsinstituut voor Levenstherapie. Ik heb verschillende lichaamsgerichte traumaopleidingen, - cursussen en -trainingen gedaan (Somatic Experiencing, NLP, TRE). Door mijn levenservaring en mijn gedegen opleidingen ben ik in staat om een grote mate van veiligheid(containment) aan te bieden.
IK


Na acht grillige jeugd jaren kwam ik in een pleeggezin terecht. Mijn ontwikkeling als mens en mijn eigen therapie proces heb ik grondig getransformeerd en geïntegreerd. Met een specialisatie in traumawerk treed ik het therapeutische proces van mijn cliënt met open vizier en een flinke dosis gezond verstand tegemoet. Ik kan heel goed zorg dragen voor een diepe therapeutische veiligheid, de basis voor elke transformatie.
In mijn leven heb ik regelmatig op een levensbepalend kruispunt gestaan. Van jongs af aan ben ik opgegroeid in een onzekere en onveilige omgeving. Het was een tijd van voortdurende verandering en onrust. Gelukkig bleef er in mijzelf altijd iets onveranderd! Veiligheid is niet iets dat ik heb gekregen van buitenaf, of omdat iemand me vertelde dat het zo was.  
Opleidingen en cursussen


-     Levenstherapie, School of Life (2008-2013)

-     Somatic Experiencing, SE nl (2010-2011)

-     HBO medische basiskennis, HVA (2011)

-     Werken met DSM, Amersfoort (2011)

-     NLP (A), Amsterdam (2011)

-     TRE (A), trauma release nl (2012)

-     Geweldloze communicatie (A), Rotterdam, (2016)

-     Ho'oponopono, Amsterdam (2016)

-     (Tegen)Overdracht, Bivt, (2017)

-     Initiation into four Pillars of Tantra (NL) (2017)

-     Cultivating Emotional Balance&Mindfulness (2017)Lees meer over Sessie en Tarieven...
Heb je een vraag of een opmerking?


Dan kun je dit formulier invullen. Ik verzoek je om je vraag, opmerking of melding zo zorgvuldig mogelijk te omschrijven. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.
REMEMBER WHO YOU ARE

REVIEW:


     'Ik realiseerde mij dat vanaf het moment dat ik bij jou ben geweest, mijn angstgevoelens sterk verminderd zijn. En nog steeds heb ik er geen last meer van. Ik weet niet helemaal precies wat je hebt gedaan, maar je hebt wel op het juiste moment aan mijn “probleem” gewerkt'


Cliënt, 38jr.

Het is veilig ZIJN in mezelf, een geborgen ruimte die altijd voelbaar en beschikbaar is. Het is deze veilige ruimte in mij die ervoor zorgt dat ik kan blijven ontplooien en ontwikkelen.


Michael Moorthaemer

LEVENSTHERAPIE    LEVENSTHERAPEUT    TRAUMATHERAPIE    SESSIE     TARIEF     CONTACT